MISSIO

“Yksilö kuntoon, organisaatio onnistumisiin.”

Keskitymme työyhteisöjen ja yksilöiden hyvinvoinnin edistämiseen. Hyvinvoivat ja energiset yksilöt ovat työyhteisön hyvinvoinnin ja menestymisen voimavara.

YRITYS

Työhyvinvointivalmennus Hälsa on suomalainen työhyvinvoinnin kumppani, jonka painopisteenä on yksilöiden ja työyhteisöjen hyvinvoinnin edistäminen. Henkilöstömme muodostuu nuorista hyvinvointialan ammattilaisista. Osaamisen ydin on yksilöiden hyvinvoinnin sekä työympäristön kokonaisvaltaisessa kehittämisessä, heidän tarpeet ja motiivit tunnistaen.

Työn kuormitus, liikunta, uni ja ravintotottumukset ovat yhteydessä työn tuottavuuteen. Hälsa tarjoaa yksilöidyn ja kokonaisvaltaisen palvelun työntekijöiden ja yritysjohdon toiminnan tueksi.

PALVELUT

Työhyvinvoinnin kehittämisessä on tärkeä tunnistaa sekä yksilön että työyhteisön tarpeet. Yksilöllisesti räätälöidyissä ohjelmissa tärkeintä on positiivisen muutoksen saaminen niin työntekijä- kuin työyhteisötasolla. Tätä varten olemme kehittäneet palveluprosessit ja valikoineet innostavat ammattilaiset tekemään työtä työyhteisösi parhaaksi!

HYVINVOINTIPROFIILI

research

Hyvinvointiprofiili on koko organisaation ja työntekijöiden hyvinvoinnin kehittämisprosessi. Hyvinvointiprofiilin tavoitteena on toimintatapojen positiivinen muutos sekä yksilö– että työyhteisötasolla. Hyvinvointiprofiilin kautta työyhteisö ja yksilöt tunnistavat omat vahvuutensa sekä kehityskohteet.

Prosessia alkaa lähtötilanteen kartoituksella, jonka pohjalta räätälöidään työyhteisön ja yksilöiden kehittämissuunnitelma ja sen seuranta. Prosessin ytimessä on innostuksen ja motivaation löytäminen työhyvinvoinnin kehittämiseen.

ESIMIESVALMENNUS

stats

Hälsa Työnohjaus ja esimiesvalmennus ovat olennainen työkalu matkalla kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Esimiesvalmennuksessa hyödynnämme henkilökohtaista Hälsa Hyvinvointiprofiilia sekä Peili-työkalua luontaisten taipumusten arviointiin. Työnohjausta ja esimiesvalmennusta tehdään sekä yksilö- että ryhmätasolla. Esimerkkiteemoja ovat työssa jaksaminen sekä hyvän johtajan työkalupakki.

HYVINVOINTIPÄIVÄ

10603

Hyvinvointipäivä on koko organisaation ja työntekijöiden inspirointitapahtuma. Hyvinvointipäivä on keino työyhteisön ja tiimihengen rakentamiseen. Hyvinvointipäivä rakentuu valittujen terveysteemojen ympärille, joista työyhteisö on kiinnostunut.

Hyvinvointipäivään voidaan sisällyttää yksilöllisten suunnitelmien tekeminen sekä innostavat aktiviteetit.

HYVINVOINTIOHJELMA

monitoring

Hyvinvointiohjelma on organisaation kokonaisvaltainen kehittämisprosessi, joka johtaa työntekijöiden ja yrityksen työhyvinvoinnin kehittämisen kautta kannattavan liiketoiminnan synnyttämiseen. Prosessia alkaa lähtötilanteen kartoituksella.

6-18kk kestävä ohjelma mahdollistaa systemaattiset positiiviset muutokset yksilö –ja työyhteisötasolla. Ohjelma räätälöidään tarkasti koko organisaation tarpeiden pohjalta. Kehitysohjelma toimii kolmella tasolla:
– johtoryhmätyöskentely
– teemakohtaiset hyvinvointipäivät
– henkilökohtaiset tapaamiset

ME

Työhyvinvointivalmennus Hälsan ydintiimi muodostuu liikuntatieteiden maisterista, lääketieteen kandidaatista ja kahdesta muusta nuoresta terveysalaan intohimolla paneutuneesta maisterista. Lisäksi asiantuntijatiimissämme on runsaasti kokemusta työterveydestä, lääketieteestä, sekä työyhteisöjen johtamisesta ja kehittämisestä.
Olemme ylpeitä, että saamme olla tekemässä ja rakentamassa työyhteisöjen sekä työntekijöiden parempaa arkea! Tavoitteenamme on olla Pohjoismaiden johtava työhyvinvoinninkumppani vuonna 2025!

MARI INKINEN

Hyvinvointivalmentaja

Terveystieteiden maisteri

mari@halsa.fi

HENRI KARJULA

Hyvinvointijohtaja

Liikuntatieteiden maisteri

044 297 6594

henri@halsa.fi

LARI KARJULA

Ohjelmajohtaja

Lääketieteen kandidaatti

050 352 9331

lari@halsa.fi

JANNE KARJULA

Asiakkuudet

045 631 4322

janne@halsa.fi

ILARI TASKILA

Asiakkuudet

040 038 6440

ilari@halsa.fi

OTA YHTEYTTÄ

Nimi*

Email*

Puhelinnumero

Kiinnostavin palvelu:

Viesti

Hälsa sosiaalisessa mediassa

TWITTER


FACEBOOK

TILAA UUTISKIRJE

info@halsa.fi – 045 631 4322 – Kaarelantie 31 B, 00430 Helsinki