Työhyvinvoinnin johtamisen huippuseminaari

Tiistaina 10.4.2018
Kello 8.30-16.00
Messukeskus, Helsinki

Ota henkilöstöjohtamiseen uudet menetelmät ja välineet hyötykäyttöön. Rakenna Suomen paras työpaikka jalostamalla esimiestaitojasi. Seminaarin vuorovaikutteinen ja käytännönläheinen luonne sisältää alustuksia, keskusteluja ja käytännön harjoituksia. Nyt on oikea hetki rakentaa oma kehittämissuunnitelma esimiehenä. Tule kuulemaan, keskustelemaan ja verkostoitumaan muiden henkilöstöjohtamisen huippuammattilaisten kanssa.

KENELLE Koulutus on tarkoitettu toimitusjohtajille, johtoryhmän jäsenille, hr-päättäjille, talousjohtajille ja esimiehille.

 

Ajanhallinta
Eikö aikasi riitä? Itsensä johtaminen auttaa!

HENRI KARJULA, Hälsa

Itsensä johtaminen
Miten mahdollistan tiimini menestyksen?
KEYNOTE SPEAKER: HENRIK DETTMANN

Case Lehto Group Oyj: Tiimin rakentaminen
– Miten rakennan nuorista talenteista menestyvän tiimin?
MARKUS MYLLYMÄKI

Yhteistyö
– Hyvää ja hyvinvointia syntyy toinen toistaan innostaen ja tukien
IRIS KARJULA

Hyvän johtamisen 10 teesiä
Mitä on hyvä esimiestyö?
MARKKU HAAPASALMI

Case IBM
Työkykyjohtaminen – henkilöstön osallistaminen oman hyvinvointinsa kehittämiseen – miten?
SARI ROVAMO

Työkyky
– Miten rakenteilla vaikutetaan hyvinvointiin?
PEKKA PUSKA

 

Ilmoittaudu
oheisella lomakkeella,
soittamalla +35845 631 4322
tai sähköpostilla janne@halsa.fi

Early bird -hinta 325€ + ALV 24% 
25.2.2018 saakka!
Sisältää koulutuksen, aamukahvin, lounaan ja koulutusmateriaalit.

LISÄTIETOJA
Janne Karjula
janne@halsa.fi
+35845 631 4322

HALUAN LISÄTIETOJA 

 

Ilmoittaudu työhyvinvoinnin johtamisen huippuseminaariin

HENRIK DETTMANN

Koripallovalmentajana ja puhujana tutuksi tullut Henrik Dettmann valmentaa tällä hetkellä Suomen koripallomaajoukkuetta. Koripallovalmentajana Dettmann on saavuttanut hyviä tuloksia niin Suomessa kuin Saksan maajoukkueen valmentajanakin.

Dettmann tunnetaan puhujana, jolla on annettavaa johtamiseen, yksilön vahvuuksien hyödyntämiseen tiimissä, yksilön motivaation optimointiin, tiiminrakentamiseen sekä tottakai menestymiseen!

MARKKU HAAPASALMI

Suomen hiihtoliiton puheenjohtaja, Nordea pankki Suomen entinen varatoimitusjohtaja. 

Menestynyt johtaja ja talousosaaja hyödyntää nykyisin taitojaan hallitusammattilaisena. 

IRIS KARJULA

30 vuoden kokemus liiketoiminnan ja johtamisen kehittäjänä, muutosjohtajana ja toimitusjohtajana uudistamis- ja kasvuhankkeissa. Kansainvälisissä taloissa yritys- ja investointipankissa, media-alalla, johdon konsulttina ja suuren ruoka-alan yrityksen toimitusjohtajana. Pohjoismaissa, Euroopassa ja Lähi-Idässä.

Kokenut hallitusammattilainen, nykyisin hallituksen puheenjohtaja Board Professionals BPF Finland -yhdistyksessä ja European Women on Boards -verkoston varapuheenjohtaja. KTM ja Executive Business Coach, ICF -sertifioitu coach (ACC).

MARKUS MYLLYMÄKI

Markus on ollut Lehto Asuntojen kaupallisena johtajana vuodet 2013 – 2018. Viiden vuoden aikana Lehto asuntojen asuntotuotantovolyymi on kasvanut nollasta (0 M €) 2700 asuntoon (380 M €).

Mikään ei synny yksin vaan tarina on rakennettu yhdessä uskomattoman 30-henkilön tiimin kanssa, jonka keski-ikä on noin 32 vuotta. Ihmistä pitää pitää kiinni sydämestä. Aito arvostus, luottamus ja vapaus, nostavat nuoren talentin kauniiseen lentoon, jota on rinnalta upea ihailla.

 

PEKKA PUSKA

Professori, lääketieteen tohtori,  kansanedustaja. 

Pekka on kansainvälisesti meritoitunut terveydenedistä ja on toiminut mm. Terveyden ja hyvinvoinninlaitoksen pääjohtajana sekä Maailman terveysjärjestössä (WHO) kroonisten tautien ehkäisyn ja terveyden edistämisen johtajana. 

Kirjoittanut yli 500 tieteellistä julkaisua kansanterveyden alalta ja lisäksi useita terveysalan kirjoja, viimeisimmäksi ”Raha tai henki” (2014).